Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Dry Cleaners Equipment News

Berapa harga mesin cucian kering kecil?

Mesin pembersihan kering kecil, bagaimana dengan harga setiap pembersih pembukaan kering adalah masalah perhubungan liga yang relatif. Datang ke musim tamat pengajian tahunan terdapat banyak pelajar kolej memilih keusahawanan, tetapi mengalami industri kering kering tidak memahami, juga tidak tahu berapa banyak pembersih kering bahagian ini perlu melabur, maka ENEJEAN kering-bersih Mr Zhu penjelasan khas untuk anda:

 

         Difahamkan bahawa dalam pelabur industri kering, sebahagian besar daripada graduan kolej, telah melalui beberapa usaha mereka sendiri untuk membuka sebuah kedai untuk membuat wang dengan mudah.

         Siswazah sekolah menengah yang kuat, dalam kekurangan dana, dalam proses pelaburan, mereka lebih membimbangkan daripada kos pelaburan. Kedai francais kering pembersihan diri pelajar kolej, terdapat dua utama dari segi kos pelaburan, francais, yang lain adalah kos peralatan.

         Biasanya, jenama francais kering yang berbeza mempunyai keperluan yang ketat untuk menyertai bayaran, tetapi kos peralatan cucian kering tanpa peraturan yang tepat. Lagipun, saiz kedai franchise kering adalah berbeza, pilihan peralatan pembersihan kering yang berbeza, set peralatan pembersihan kering sepenuhnya tidak sama.

         Tetapi ENEJEAN satu set peralatan asas: hanya 28800 boleh memadankan pencuci kering minyak bersih, mencuci mesin pengering, menyeterika meja menyeterika, penjana stim, seterika stim, dan sebagainya.

         Peralatan penggunaan francais kering bersih ENEJEAN mempunyai ciri-ciri berikut:

         Lampu rata, rintangan kakisan, haus kurang dan tiada kerosakan kain, hayat perkhidmatan mesin panjang, dilengkapi dengan mekanisme pengunci pintu silinder keluli tahan karat dalam pintu, di luar pintu penutup silinder dilengkapi dengan peranti interlock elektrik, operasi yang selamat dan boleh dipercayai.