Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Washing Knowledge

Analisis keuntungan kilang dobi

Dengan ketibaan musim sejuk, lebih banyak lagi kilang pakaian dobi mula sibuk, bekerja lebih masa setiap hari untuk menyelesaikan dalam pembasuh kain linen pembeli, sering mempunyai rasa bau yang sangat berminat kali ini untuk melabur untuk pelabur tumbuhan dobi mencuci perundingan Saya PuLanDe pembekal peralatan pembersihan peralatan. , LTD. , beberapa maklumat mengenai loji dobi, yang merupakan tajuk yang paling popular bagaimana kilang pakaian binatu, juga hari ini guangzhou ENEJEAN mencuci peralatan pembuatan peralatan. , LTD didasarkan pada analisis data mudah untuk semua orang.

 

         Satu, prospek untuk mencuci pakaian

 

         Menurut kaji selidik berwibawa sebuah bandar raya dengan lebih dari 1 juta staf di setiap kilang pakaian binatu, 100 linen, rata-rata, kota itu akan mengambil sekurang-kurangnya lebih dari 50 bilik laundry, kilang binatu untuk memenuhi kebutuhan kota, pada saat yang sama nilai pengeluaran industri kilang cucian dobi industri perkhidmatan China meningkat pada kadar tahunan 19. 5% setiap tahun dan terdapat hampir 9000000000000 yuan nilai output lebih daripada RMB.

 

         Industri kumbahan dobi adalah industri matahari terbit, tidak akan pernah jatuh, domestik juga dalam tempoh pembangunan yang pesat, pasaran untuk kilang dobi dobi yang lebih luas, jadi dari prospek pertumbuhan tanaman dobi data di atas berbanding dengan industri perkhidmatan lain mempunyai ruang pembangunan yang lebih besar, oleh itu pada masa ini negara kita beberapa bidang laundry laundry pandangan prospek adalah relatif luas pelabur, tetapi ENEJEAN mencuci peralatan pembuatan co. , LTD. Di sini perlu diingatkan bahawa pelaburan mestilah disediakan sebelum ini untuk penyiasatan terperinci dan pengumpulan data yang berkaitan, kerana hanya melakukannya dengan mengetahui bahawa, boleh membiarkan kilang dobi anda dibina apabila anda menang di baris permulaan.

 

         Kedua, analisis kaunter kilang pakaian dobi

 

         Bagi pelaburan kilang dobi, terutamanya dalam memilih dan membeli peralatan kilang dobi, tempat, sewa, kos personel dan kos penyelenggaraan item-item ini, spesifikasi yang berbeza dari pelaburan kilang dobi juga mempunyai perbezaan yang lebih besar, minatnya sama, mengikut statistik tidak lengkap setiap hari membasuh kain linen untuk 2 ~ 20 RMB yuan antara, kos bahan mentah hanya RMB 0. 1 atau lebih, dalam kes kos tetap, setiap rumput kain tambahan tambahan, hampir dengan perbelanjaan hanya sejumlah kecil dobi meningkat kos bahan mentah, dan pendapatan meningkat 1-15 RMB yuan, oleh itu keuntungan kilang laundry laundry adalah setinggi 70%, keuntungan adalah untuk anda membuat keuntungan yang tidak dapat ditandingi oleh industri perkhidmatan lain, oleh itu oleh kerana itu selagi pengurusan susulan untuk meningkatkan kecekapan loji dobi sangat baik.