Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Industrial washing machine News

Bagaimana untuk mengenal pasti harga mesin cucian kering?

Bagaimana untuk mengenal pasti harga pembersih kering? : sudah diketahui bahawa dalam organisasi rantai kering yang kering tidak mengenakan jiamingfei pembersih kering, input anda adalah untuk membeli peralatan cucian kering, dan dalam peralatan cucian kering untuk pembersih kering untuk lebih mahal, sehingga semua orang ingin tahu pembersih kering memerlukan berapa banyak wang?

         Contohnya 20 kg berapa harga pembersih kering?

         Cucian minyak pembersih dalam 60000 yuan RMB, harga tetrachlorethylene kering pembersih dalam 100000 yuan RMB. Ini adalah lebih biasa dalam sebut harga pembersih kering, tetapi kerana model yang berbeza, prestasi masing-masing mempunyai perbezaan, ini adalah konfigurasi pembersih kering yang besar, pembersih kering kecil tidak memerlukan kapasiti besar pembersih kering, pemaju perlu memahami dengan jelas .

         Apa yang menentukan harga mesin basuh kering?

         Satu, mengikut saiz kedai, memilih kapasiti yang sama dengan pembersih kering

         Secara umumnya kuota pelaburan kecil pembersih kering dalam 3 ~ 50000 RMB, pembersih kering boleh memilih 8 kg, 10 kg, pembersih kering sederhana pada bulan Jun hingga 100000 RMB, pembersih kering boleh memilih 12 kg, 15 kg, pembersih kering besar dalam 10 ~ 300000, pembersih kering boleh memilih 18 kg, 20 kg.

         Kedua, prestasi pembersih dan penampilan kering menentukan harga pembersih kering

         Mesin basuh kering kelihatan pada pembersih kering, pelanggan melihat jenama baru, pembersih kering atmosfera untuk membersihkan pembersih yang lebih aman, amanah pembersih kering perkhidmatan dobi akan sangat profesional, sehingga kemunculan mesin basuh kering begitu, fesyen, kerajinan sangat indah. Untuk mengetahui bagaimana prestasi mesin basuh kering pada masa yang sama, prestasi pembersih kering XiJingDu lebih tinggi, kompetitif dalam kecekapan basuh, boleh ditangani dengan banyak pakaian dan meningkatkan keuntungan.

         Tiga, kestabilan, perlindungan alam sekitar dan ciri-ciri lain menentukan harga pembersih kering

         Penulis menulis sering memberi amaran kepada semua orang yang tidak mahu membeli peralatan cucian kering bekas, alasannya adalah prestasi peralatan kedua adalah sangat tidak stabil, dan prestasi alam sekitar yang buruk, untuk mengetahui musim puncak, setiap hari XiYiLiang sehingga beratus-ratus keping , jika anda tidak mampu untuk operasi beban tinggi pembersih kering, anda tidak boleh dalam masa yang baik untuk membuat barang-barang, jika tiba-tiba mogok, itu adalah "tragedi manusia," bukan hanya untuk membayar jumlah besar kelewatan tetap operasi normal, pada masa yang sama, lebih banyak pembersih kering akan memberi perhatian kepada prestasi perlindungan alam sekitar, mengurangkan pelepasan gas berbahaya, memberi manfaat kepada kesihatan badan manusia.

         Bagaimana untuk mengenal pasti harga pembersih kering? Pilih pembersih kering adalah satu pautan yang penting dalam membuka pembersih kering yang berjaya, apabila seorang pedagang bergabung memberitahu saya bahawa dia akan memilih kapasiti pembersih kering yang lebih besar, saya tidak menggalakkannya, kerana dia memandu pembersih kering kecil, tidak memerlukan kapasiti yang besar daripada pembersih kering, penulis adalah untuk membantu franchisee untuk mengurangkan pelaburan modal, peruntukan yang munasabah untuk membuka pembersih kering untuk setiap sumber.