Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Dry Cleaners Equipment News

Beli peralatan basuh harus memilih untuk menyesuaikan diri dengan diri sendiri

Mandi pelaburan perlu membeli semua jenis peralatan basuh pasti, ramai pelabur membeli bimbang lagi ketika saya sedang membasuh peralatan. Tidak tahu harus memilih jenis peralatan basuh, memilih apa harga, berapa banyak, bahan yang anda mahukan, dan sebagainya soalan yang mengganggu pelabur kami, seperti yang dijana oleh syarikat pengeluar mesin basuh ENEJEAN hari ini adalah dengan teliti menganalisa;

 

         Secara objektif, peralatan basuh yang baik adalah dari segi prestasi, kualiti, pengembangan mempunyai kelebihan tertentu, tetapi juga kerana ini sehingga harganya agak tinggi, oleh itu tidak ada keraguan tekanan pembiayaan kami meningkat. Seperti 100 kg peralatan mencuci dengan harga jenama import terbaik dalam lebih dari 20 tahun, jenama domestik hanya 6-100000 yuan atau lebih biasa. Perbezaan harga sepatutnya dipertimbangkan. Bukan itu sahaja, untuk peralatan basuh yang terbaik yang kami gunakan mungkin tidak dapat mengenakan kaedah, seperti tahap peralatan basuh semasa dengan memunggah manual dan pelepasan automatik dalam dua cara, termasuk sifat memunggah automatik daripada pemunggahan manual yang baik, tetapi untuk ini jenis peralatan mencuci, lebih sesuai untuk pengguna pembersihan, pembersih kering tradisional, dobi hotel dan lain-lain kapasiti mencuci kain linen: atau, kurang kerap dalam pengguna kain rumput kecil tidak akan mempunyai banyak nilai praktikal.

 

         Selalunya peralatan mencuci terbaik ciri-ciri barunya, iaitu lebih banyak, seperti mencuci ozon, boleh dilakukan untuk mencuci ozon, walaupun ia adalah jenis menjimatkan kos, memperbaiki kesan mencuci kaedah mencuci basuh, tetapi Keperluan dilengkapi dengan sistem penjanaan ozon yang sepadan, dan kos pembinaan sistem ini adalah setiap cucian kecil dan sederhana tidak mampu. Kemunculan jenis masalah ini akan muncul membeli peralatan basuh berfungsi sepenuhnya tetapi tidak dapat menggunakan sepenuhnya masalah ini. Oleh kerana tidak membeli yang terbaik, apakah yang paling sesuai untuk pelanggan kami? Pertama adalah harga yang sesuai, kita harus bersedia sebelum kerja belanjawan pembelian sebenar, pastikan anda membeli tentang harga peralatan basuh, dan kemudian memilih yang paling dekat dengan harga produk peralatan basuh.

 

         Diikuti dengan fungsi yang sesuai, kita juga perlu membuat kapasiti basuh setiap hari: sebelum membeli, membasuh keperluan fungsi kerja bajet, seperti berapa banyak anda membeli peralatan basuh untuk menangani rumput kain harian, atau apa yang anda ingin berurusan, dan kemudian dalam produk untuk memilih model sesuai mengikut keperluan. Selain itu pembekal sesuai, untuk penggunaan peralatan pembasuhan yang berikutnya untuk pembekal produk yang kuat bergantung kepada pembekal, pembekal boleh menyediakan perkhidmatan selepas jualan, secara langsung akan mempengaruhi penggunaan biasa mesin, atau menyelesaikan ketepatan masa berlaku. Jadi dalam pemilihan pembekal, kita harus memilih pembekal tempatan atau terdekat, walaupun tidak perlu memilih di kawasan tempatan atau berdekatan mempunyai rangkaian perkhidmatan selepas jualan.

 

         Umumnya membeli mesin basuh tidak membeli murah tidak membeli hak untuk membeli sendiri, secara umum, wajah syarikat kami tidak tahu sama ada saya perlu membeli peralatan peralatan, kakitangan jualan kami akan memberikan anda peralatan yang baik.