Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Washing Knowledge

Bagaimana untuk mengenal pasti kualiti mesin pembersihan kering?

Pembersih kumbahan adalah peralatan utama cucian kering, oleh itu, kualiti pembersih kering cenderung mewakili keseluruhan kualiti peralatan cucian kering. Pembersih kering yang berjaya, pembersih kering pada pembelian peralatan juga berjaya. Jadi, apabila membeli peralatan pembersihan kering, usahawan pembersih kering cara mengenal pasti kualiti mesin basuh kering adalah kunci.Jadi, pelabur bagaimana mengenal pasti kualiti mesin basuh kering? Di sini ENEJEAN memberikan anda tiga Cadangan:

 

        Pertama sekali, belajar untuk pentauliahan.Sepanggil dipanggil, adalah untuk kerja-kerja pembersih kering praktikal, melalui pembersih kering dalam kerja-kerja negeri untuk menentukan sama ada kualiti pembersih kering.As pepatah itu, adalah keldai adalah kuda yang keluar untuk berjalan, ini adalah asas teori untuk pentauliahan. Mesin yang baik, cuba tahu.Kerajaan, utama adalah untuk melihat kestabilan pembersih kering berfungsi ini adalah yang paling penting, dan kestabilan merujuk kepada kering pembersih pada waktu larian, ada sebarang gegaran, tidak ada getaran, jika ada bunyi yang tidak normal, dan sebagainya. Melalui percubaan, anda akan tahu lebih banyak. Peralatan pembersihan cucian ENEJEAN di kilang, tentu saja, akan mempunyai beberapa ujian , jadi kami menyertai anak perniagaan, akan mengambil inisiatif untuk menguji dan debug, francaisi tidak perlu risau.

 

         Kedua, kita harus belajar untuk memerhati dan menganalisis semua jenis parameter mesin, memahami komponen utama semua mengadopsi jenis teknologi pengeluaran, memahami pengeluar komponen ini adalah siapa.

 

         Ketiga, kita mesti lihat.Lihat apa sijil? Pengilang pengeluaran biasa jentera dan peralatan, hendaklah disahkan. Seperti pengesahan 3 c, pensijilan yang dipanggil 3 c, adalah sistem pensijilan produk wajib Cina, bahasa Inggeris ChinaCompulsoryCertification, Bahasa Inggeris singkatan CCC.Ia kerajaan China untuk melindungi keselamatan peribadi pengguna dan keselamatan negara, meningkatkan pengurusan kualiti produk, mengikut undang-undang dan peraturan-peraturan untuk melaksanakan sistem penilaian kesesuaian produk.Sebagai jenis peralatan elektrik, pembersih kering juga perlu mempunyai 3 c pensijilan. Selain itu, juga perlu melihat apakah beberapa pensijilan kualiti antarabangsa, dan lain-lain. Semakin banyak sijil, semakin besar pekali jaminan kualiti pembersih kering.

 

         Pelabur jika struktur pembersih kering tidak terlalu memahami, kami mencadangkan supaya anda terlebih dahulu membuat pertanyaan di laman web ini dan membaca tentang struktur dan prinsip kerja pembersih kering, silinder pelarut kering kering beberapa yang lazim, contohnya, alat penyaring pembersih kering mengamalkan jenis bahan, apakah sistem penapis karbon, penukar frekuensi pembersih kering mempunyai kesan apa, kekerapan kerja adalah berapa banyak, apakah voltan semasa diperlukan, berapa kuasa pembersih kering elektrik, dan sebagainya, ini harus sedar. Selain itu, komponen mesin basuh kering disediakan oleh syarikat terkenal antarabangsa, seperti komponen utama ENEJEAN yang menerima pakai pembersih kering yang diimport, boleh mempunyai penyongsang, pam roda roda Jerman, panel kawalan LG Korea Selatan, motor naga .

         Kami mengesyorkan untuk anda tiga kaedah konkrit di atas untuk mengenal pasti kualiti mesin basuh kering, berharap untuk membantu anda, jika anda mempunyai lebih banyak soalan yang perlu tahu, juga mengalu-alukan anda untuk menghubungi kami, kami akan memberikan anda perundingan yang lebih terperinci perkhidmatan.