Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Washing Knowledge

Mesin cuci kering memilih dan membeli bagaimana hendak lakukan?

Sebagai kemuncak peralatan cucian kering pembersih kering, secara langsung mempengaruhi operasi dan pembangunan pembersih kering, apabila memilih dan membeli pembersih kering sehingga pelabur harus berhati-hati, tetapi bagi banyak pelabur, seperti pembersih kering untuk memilih persiapan yang relatif profesional bukanlah perkara yang mudah. ​​Apa yang perlu, pilih dan beli pembersih kering?

 

         Pertama, untuk melihat bahan-bahan pembersih. Pembersih kering untuk menjalankan setiap hari akan bersentuhan dengan pembersih kering yang mengakis, jika penggunaan bahan yang tidak diingini, secara langsung akan menjejaskan hayat perkhidmatan pembersih kering dan kadar kegagalan, secara umum, memilih bahan keluli tahan karat Pembersih kering lebih banyak.

 

         Kedua, lihat prestasi. Pada masa kini perkembangan pesat industri pembersihan kering, untuk pembangunan pembersih kering juga sentiasa, prestasi mesin basuh kering juga sentiasa diperbaiki dan inovasi, secara amnya, secara umumnya, prestasi mesin basuh kering lebih maju lebih lengkap, tentunya harga yang lebih tinggi juga. Pembersih pakaian, misalnya, mempunyai automatik, separa automatik, sepenuhnya tertutup dan separa tertutup dan sebagainya, lebih banyak pembersih kering minyak dan tetrachlorethylene pembersih kering, pelabur perlu tahu secara terperinci, menurut kedai mereka sendiri perlu memilih dan membeli.

 

         Pencuci kering untuk memilih apa yang perlu dilakukan?

         Ketiga, XiJingDu.Untuk pengguna, tahap pakaian mencuci yang paling penting, maka, untuk pengendali, kita mesti memberi perhatian kepada ini, dalam pembersih kering, penapis adalah faktor-faktor penting yang mempengaruhi XiJingDu, ukuran saiz penapis kering pembersih dan ketumpatan penapis dan bilangan yang berbeza, secara amnya penapis lebih banyak, permukaan penapisan lebih besar, lebih baik. Oleh itu, pelabur juga boleh mengambil perhatian lebih lanjut dalam hal ini.

         Berkaitan: Pembersih kering ENEJEAN

         Keempat, latihan dan jualan selepas itu. Operasi mesin basuh kering dengan tidak terlalu sukar, tetapi untuk benar-benar menguasai masih perlu bimbingan dan latihan profesional, pelabur apabila memilih dan membeli pembersih kering, anda perlu mempunyai pengetahuan terperinci kering latihan pembersih dan selepas jualan, untuk memastikan kedai mudah dibuka dengan selamat pada masa hadapan.

 

         Di atas adalah mengenai pembersih kering untuk memilih dan membeli beberapa, jika anda ingin mengetahui lebih banyak maklumat atau berminat untuk menyertai cucian kering jenama, boleh menghubungi khidmat pelanggan dalam talian atau menyemak imbas artikel lain di laman web ini.