Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Industrial washing machine News

Penyelesaian kerosakan peralatan dobi apa

Apakah penyelesaian kegagalan peralatan dobi? Ramai kawan-kawan muda sering mempunyai apabila bos mimpi, dan membuka dobi adalah pilihan yang baik, ini adalah perkara yang baik, juga patut dipuji. Walau bagaimanapun, banyak orang berfikir adalah mudah, pakaian adalah kandungan teknikal yang rendah, ambang tidak tinggi, sesiapa sahaja boleh lakukan.

         Tetapi itu tidak, pembersih untuk menyertai, adalah industri teknikal yang agak kuat dalam proses membuka kedai, anda akan menghadapi banyak masalah teknikal. Sudah tentu, sebagai seorang usahawan, anda percaya bahawa anda tidak akan kecewa dengan masalah ini, selagi anda dengan serius, dengan teliti, usaha, masalah teknikal ini tidak masalah.

         Seterusnya, pakar mencuci ENEJEAN mengikut maklum balas pedagang yang menyertai beberapa masalah teknikal yang biasa, terangkan kepada anda satu persatu.

         Pertama, kesalahan umum mesin basuh. Umumnya, tidak ada peralatan mesin basuh baru kegagalan mekanikal, tetapi anda perlu tahu, ingin membuka cucian, beberapa tahun, atau lebih lama, prosesnya sukar untuk mengelakkan beberapa masalah kecil. Kali ini, anda perlu menghubungi penyedia penyertaan anda, biarkan mereka memberikan sokongan teknikal untuk anda. Anda menyertai umum, ruang perkhidmatan perdagangan pertama dengan cara komunikasi jarak jauh untuk membantu anda memahami keadaan umum, termasuk masa kesalahan, kesalahan keadaan tertentu, lokasi perkiraan napa dan sebagainya.

Apakah penyelesaian kegagalan peralatan dobi? Kedua, penjana stim juga sering kegagalan peralatan. Tiga kegagalan berikut yang mungkin perlu anda ketahui:

         Cecair pada penjana stim, tetapi stim semburan, penjana stim yang terdapat banyak air atau kabus air dengan stim meludah keluar, muncul keadaan seperti ini mungkin penyebab pembalikan motor pam air atau injap longkang tidak ditutup ; Air selepas pemanasan, keadaan seperti ini mungkin menambah hotkeys tidak terbuka, atau menambah masalah panas muncul masalah, dan lain-lain; Tanpa stim, kali ini perlu memeriksa penutup belakang atau injap keluaran stim penjana stim, lihat sama ada terbuka.