Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Dry Cleaners Equipment News

Hayat perkhidmatan peralatan dobi?

Penyelesaian penapis peralatan dobi adalah penggunaan pelarut basuh untuk membasuh ,, lepaskan cecair dan pengeringan pemulihan pelarut dan pembersihan mencuci, membasuh jentera menyedari kerja-kerja kitar semula. Digunakan secara meluas dalam pakaian dalam industri pakaian. Semakin banyak dobi, ada soalan: peralatan dobi adalah bagaimana kehidupan?

 

         Saiz pakaian dan peralatan dobi yang berbeza pada awal memilih dan membeli adalah faktor yang sangat penting.

 

         Jika memandu adalah dobi besar, maka pengendali kami mempunyai sokongan kewangan, nasihat atau memilih dan membeli beberapa mesin basuh bermutu tinggi, berkualiti, mudah dioperasikan, tahan lama, selepas menyimpan banyak kos penyelenggaraan. Jika ia adalah sebuah kedai kecil, anda boleh memilih versi mesin basuh murah, kerana mungkin beberapa tahun untuk meningkatkan kedai, perlu menukar mesin basuh bermutu tinggi sekali lagi. Tidak kira berapa saiz dobi, tidak kira apa jenis mesin basuh, penyelenggaraan akhir adalah kritikal.

 

         Penyelenggaraan peralatan dobi tetap sangat penting, pengendali yang berpengalaman akan menjadi penjagaan harian, mingguan, bulanan dan tahunan, sesetengah pengendali tidak menyelesaikan kitaran basuh akan membersihkan pemungut butang, sehingga dapat mengurangi beban pam, untuk mencegah pemasangan pompa, memanjangkan hayat pam; Daging setiap tiga kali, membersihkan pemungut ular, yang dapat meningkatkan pengeringan aliran angin, memendekkan waktu pengeringan. Pada masa yang sama dapat mengurangkan kondenser silia dalam mengitar semula lekatan, mengurangkan kakisan kondensor. Dan dia akan memeriksa setiap hari tiga komponen, air pneumatik, menambah minyak pelincir apabila paras minyak tidak mencukupi, akan menjadi untuk mengelakkan air memasuki injap elektromagnet air dan injap udara, menjadikannya kegagalan pramatang; Setiap hari menambah pelincir untuk mata mengisi bahan api mengikut keperluan mesin, untuk memastikan setiap pelinciran galas adalah mencukupi, memanjangkan hayat galas itu.

 

         Oleh itu, secara amnya, mesin basuh peralatan mesin besar atau jangka panjang, kerana tidak sering menggantikannya, pengeluar juga biasa dengan itu, jadi dari segi memastikan semua kualiti, operator kami memerlukan tidak terlalu bimbang tentang masalah peralatan, menyertai cucian ENEJEAN, walaupun ada yang salah dengan lewat, juga boleh menghubungi ibu pejabat, ibu pejabat boleh membantu usahawan untuk menyelesaikan masalah ini.