Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Washing Knowledge

Peralatan pembersih kering ENEJEAN mahal?

Pembersih kering peralatan berapa banyak wang? Berapa banyak wang peralatan bersih kering untuk menyertai kami? Berapakah peralatan cucian kering jenama francais? Membuka pembersih kering, dan yang paling penting adalah pelaburan peralatan cucian kering, jadi, berapa peralatan cucian kering? Memahami ENEJEAN menyertai cucian antarabangsa lebih banyak maklumat sila berunding dengan mencuci ENEJEAN untuk menyertai di laman web rasmi !!!!!!!!!!

 

         Seperti yang diketahui oleh semua, jenis jenama kering kering di pasaran cucian kering sangat, mahu memilih harga yang berpatutan dan prestasi yang berkualiti baik kering kering jenama, bagi usahawan tidak tahu struktur prestasi cucian kering adalah yang paling penting Perkara adalah memilih cucian kering jenama yang baik.

 

        Pertama-tama kita perlu tahu bahawa terdapat tiga jenis skala penyimpanan kering pembersih, masing-masing adalah kedai cucian kering kecil, sederhana, dan besar. ENEJEAN jenama antarabangsa peralatan kering kering dalam peralatan asas sepenuhnya disertakan dan perlindungan alam sekitar tuan rumah cucian kering, penjana stim, pakaian mesin pembasmian kuman, komputer kawalan asas peralatan pembersihan kering asas seperti tali pinggang penghantar, konfigurasi peralatan untuk perniagaan kecil, cucian kering peralatan mungkin sekitar 150000. Napa menyimpan saiz tidak sama dengan harga yang berbeza, tetapi, untuk memastikan, semakin tinggi harga peralatan dobi lebih lengkap, keuntungan juga lebih tinggi.

 

         Di pasar cucian kering, pembersih kering minyak umum adalah yang paling asas bagi peralatan cucian kering, pengering automatik, mesin penyeterikaan, penjana, besi (hos getah), mesin dwi guna elusi, pengering, mesin pembungkusan, kabinet pembasmian kuman, dan lain-lain. Tetapi ini semua peralatan pembersihan kering dengan yang paling teruk di pasaran. Peralatan pembersihan jenama antarabangsa ENEJEAN adalah melalui pensijilan kebangsaan, memperoleh "paten kebangsaan", China dan juga mesin CS paling canggih di dunia, mesin ini dilengkapi sepenuhnya dan peralatan cucian kering penjimatan tenaga yang tinggi.