Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Laundry Equipment News

Berapa banyak harga peralatan mencuci industri?

Perlu membuka pembersih kering bukan sahaja wang, lebih banyak harus memilih peralatan cucian kering yang berkualiti tinggi. Dry cleaning franchise jenama industri pembersihan kering pesat pembangunan, berkembang, pasaran juga pelbagai jenis peralatan cucian kering, pelbagai jenis mesin peralatan industri perbezaan harga harga adalah besar. Peralatan mesin basuh industri, maka, berapa harganya?

 

         Banyak jenama cucian kering di pasaran, tetapi sedikit populariti jenama. Kecil membuat cadangan, kumpulan mencuci ENEJEAN peralatan pembersihan kering adalah baik. Sertai dasar ENEJEAN sangat sempurna, pelaburan sedemikian dapat mengurangkan banyak tekanan, bagi pelabur untuk membersihkan pembersih pada daya saing pasaran akan lebih kuat.

 

         Menurut program kumpulan mencuci ENEJEAN yang berbeza, secara amnya pelaburan peralatan pembersihan kering yang besar di dalam tiga ratus ribu yuan di atas, peralatan yang akan dikawal dalam 150000 yuan pembersih kering bersaiz sederhana, peralatan kecil dalam 40000 yuan atau lebih satu set kering pembersih. Peruntukan peralatan khusus, tentu saja, boleh mengikut situasi sebenar pelabur untuk menentukan.

 

         Kumpulan pencucian ENEJEAN peralatan pembersihan kering akan oleh jurutera profesional syarikat untuk francaisi untuk membebaskan pemasangan, debugging, dan mempunyai pengurus pemastautin bimbingan latihan lanjutan. Perkhidmatan pengurusan operasi sehenti, biarkan setiap francais membuka kedai tanpa bimbang. Kos yang lebih kecil adalah keikhlasan kami, mengalu-alukan ramai francaisi untuk menyiasat dan belajar!

 

         Di atas juga hanya memperkenalkan harga peralatan mesin basuh perindustrian, seperti senarai harga mesin basuh industri tertentu, para pelabur boleh login laman web rasmi ENEJEAN mencuci kumpulan untuk perundingan, cenderung mempunyai senarai harga mesin basuh industri terperinci. Kerana ia merupakan jenama yang terkenal, harganya biasanya mewakili pasaran, pelabur boleh merujuk.