Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Laundry Equipment News

Analisis prospek pelaburan dobi

Dengan ketibaan musim sejuk, lebih banyak lagi dobi mula sibuk, bekerja lebih masa setiap hari untuk menyelesaikan dalam kain pembeli linen kain, kali ini sering mempunyai rasa yang berminat pelabur bau mahu melabur dalam panggilan hubungi perundingan saya ENEJEAN peralatan mencuci peralatan pembuatan . , LTD. , beberapa maklumat tentang dobi terbuka, apa topik yang paling popular termasuk prospek pelaburan dobi, yang baik hari ini guangzhou ENEJEAN mencuci peralatan pembuatan peralatan. , LTD didasarkan pada analisis data mudah untuk semua orang.

 

         Prospek pelaburan dobi?

 

         Menurut kaji selidik berwibawa sebuah bandar raya dengan lebih dari 1 juta kakitangan pada 100 ton rumput kain setiap hari rata-rata pakaian, kota akan mengambil sekurang-kurangnya lebih dari 50 cucian, kilang binatu untuk memenuhi kebutuhan kota, pada saat yang sama output industri pakaian nilai industri perkhidmatan China meningkat pada kadar tahunan 19. 5% dan sekarang mempunyai nilai pengeluaran tahunan hampir 9 95 bilion yuan di atas.

 

         Pelaburan dobi adalah industri matahari terbit, tidak akan pernah jatuh, domestik juga dalam tempoh pembangunan yang pesat, yang menjadikan lebih banyak penggunaan laundry market, sehingga dari prospek pembangunan binatu data di atas dibandingkan dengan industri jasa lain memiliki ruang pengembangan yang lebih besar, maka prospek jangka masa kini negara kita beberapa bidang dobi atau pelabur bernilai agak luas, tetapi ENEJEAN mencuci peralatan pembuatan peralatan. , LTD. Di sini perlu diingatkan bahawa bilik cuci mulut pelaburan mesti disiasat terperinci dan mengumpul data yang berkaitan, kerana hanya melakukannya dengan mengetahui bahawa, boleh membiarkan anda dari bilik dobi apabila anda menang di baris permulaan.