Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Industrial washing machine News

Membuka pembersih kering memerlukan peralatan dan teknologi apa?

Peralatan apa yang anda perlukan untuk membuka pembersih kering? Secara umum, pembersih kering harus ditetapkan pengedaran berdasarkan pada kedudukannya sendiri dan jenis toko. Banyak yang terkenal, pembersih kering utama dibahagikan kepada kedai-kedai kecil, kedai-kedai bersaiz sederhana, kedai besar tiga jenis pelaburan, kos pelaburan tiga perbezaan besar, konfigurasi peralatan cucian kering juga agak berbeza.

 

         Pembersih kering biasa biasanya hanya memerlukan pembersih kering yang sepadan, penjana stim, seterika menyeterika meja, besi, bahan pembasuh, dan sebagainya; Perantara di atas pembersih kering juga perlu membeli kabinet pembasmian kuman, mesin pembungkus yang berdedikasi, dan sebagainya. Pelabur hendaklah mengikut kewangan mereka sendiri keadaan, pembersih kering, digabungkan dengan tahap penggunaan tempatan, keadaan sokongan gas sekitar, serta keadaan persaingan industri cucian kering tempatan, pilih peralatan yang betul.

 

         Pembersih kering dengan pembersih kering minyak dan tetrachlorethylene pembersih kering dua jenis, masing-masing mempunyai kelebihan dan ciri-ciri. Secara amnya, banyak cucian dan kedai kering sederhana dan kecil untuk memilih pembersih kering minyak, dan tetrachlorethylene pembersih kering kerana detergency yang kuat, sesuai untuk pembersih kering yang besar.

 

         Jadi, jika anda melabur dalam pembersih kering kecil, keringkan kedai kecil di ENEJEAN kelas A konfigurasi standard, dikonfigurasi dengan pembersih kering minyak frekuensi automatik, pengering automatik, mesin penyedut sedutan automatik, penjana elektrik automatik, besi dan lima jenis lain peralatan cucian kering. Jika pembersih kering besar, maka ENEJEAN cucian kering gedung-gedung besar di kelas B standard, dilengkapi dengan pembersih kering tetrachlorethylene yang tertutup sepenuhnya, elusi menegak elusi mesin dwi-guna, penukar frekuensi automatik minyak pembersih kering, pengering automatik, garisan penghantar pakaian, mengental , mesin potret, sistem komputer membuat invois dan 13 jenis peralatan cucian kering yang lain. Sekiranya anda tidak memahami, sila klik pada perundingan

 

         Di atas adalah konfigurasi yang mudah, tetapi apabila kita memilih peralatan cucian kering, masih perlu memberi perhatian kepada kualitinya. Kelebihan kualiti atau tidak, berkaitan langsung dengan status perniagaan kering yang bersih. Sekiranya kualiti peralatan pembersihan ditutup namun sering kali muncul kerosakan pakaian, maka akan pasti tuntutan dari pelanggan, tentunya akan mempunyai kesan yang signifikan terhadap operasinya.

 

         ENEJEAN kering bersih dalam lebih daripada 20 tahun pembangunan, penekanan pembangunan inovasi peralatan cucian kering, tidak pernah dikurangkan. Oleh itu, kini kandungan teknologi peralatan kering adalah lebih baik daripada jenama lain. Pembersih kering tetrachlorethylene sepenuhnya secara automatik, contohnya, dengan menggunakan kualiti penapis tiga silinder berkualiti tinggi, penapisan double dobi, mempunyai XiJingDu yang sangat tinggi, kecekapan kos efektif dan ekonomi yang praktikal dan praktikal.