Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Washing Knowledge

Bagaimana untuk membezakan pendirian atau kejatuhan kualiti peralatan pembersihan

Bagaimana untuk melihat pendirian atau kejatuhan kualiti peralatan pembersihan? Dalam masyarakat majmuk ekonomi komoditi ini, pelbagai jenama mesin basuh ling lang melihat di mana-mana, kualiti yang baik dan buruk digabungkan. Jadi untuk usahawan industri pembersihan kering yang akan datang, bagaimanakah dapat membezakan pendirian atau kejatuhan kualiti peralatan pembersihan?

 

         Lawatan lapangan. Archaism cloud: mendengar bunyi maya, melihat adalah percaya. Pelabur sebelum membeli peralatan, pengeluar peralatan basuh boleh mencapai kerja lapangan pertama, periksa pengeluar skala pengeluaran, peralatan pemprosesan, perkhidmatan dan sebagainya, selesaikan tahu dengan baik.

 

         Kedua, ujian lapangan. Para pelabur boleh meminta pengeluar peralatan ujian basuh, prestasi peralatan yang baik sering kali sedikit bising ketika digunakan, jitter rendah.

 

         Tiga, bahan pembuatan peralatan pemerhatian. Bahan keluli tahan karat berkesan dapat mencegah peralatan basuh karat, memanjangkan hayat perkhidmatan.

 

         Keempat, memahami laporan pemeriksaan peralatan. Pengeluar am formal, kualiti peralatan ujian kebersihan dijamin ujian laporan yang layak, hanya peralatan tersebut, pelabur akan berani untuk membeli pembelian yang terjamin.

 

         Untuk meringkaskan, melihat pendirian atau kejatuhan kualiti peralatan mencuci memang merupakan satu tugas yang sangat mencabar, pelabur harus memoles mata, memilih harga mesin basuh yang berkualiti tinggi dan rendah.