Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Industrial washing machine News

Apakah permintaan peralatan pembersih kering?

Apakah kandungan perniagaan pembersih kering sekarang? Jika pelaburan membuka kedai, buka pembersih kering untuk menginginkan peralatan apa? Percaya bahawa ramai orang akan ingin tahu tentang aspek masalah ini, mari bersama pakar industri untuk mempelajari aspek maklumat ini.

 

         Pembersih kering profesional, perkhidmatan mencuci tidak boleh kekurangan. Keadaan pasaran semasa, mencuci pakaian dan perniagaan pembersihan isi rumah adalah arah pembangunan pembersih kering, dan dengan peningkatan tahap bahan, orang yang peduli terhadap permintaan pakaian juga meningkat, pembersih kering juga merupakan tindak balas terhadap pasar menambah beberapa nilai tambah perkhidmatan seperti penjagaan kasut, ukuran, dll.

 

         Sebenarnya sebahagian besar perniagaan kering bersih bergantung pada kerja peralatan, sehingga teman-teman bisnis untuk mode pembersih kering cara operasi sangat tertarik.

 

         Tetapi buka pembersih kering untuk menginginkan peralatan apa? Lebih biasa adalah mesin basuh kering, pengering, kabinet pembasmian kuman, meja setrika, penjana stim, meja menyeterika, mesin menghirup, dan sebagainya; Mesin pembungkusan lain, pakaian, tali pinggang dan sebagainya juga lebih banyak peralatan bantu tambahan dalam pembersih kering. Memandangkan perniagaan nilai tambah, mesin kasut mencuci adalah lebih biasa.

 

         Cara kebanyakan peralatan pembersih kering adalah saluran langsung oleh pengilang, tetapi peralatan pembersihan kering yang baik? Sudah tentu adalah pembersih kering besar - pengeluar peralatan basuh ENEJEAN. Jenama peralatan pembersih kering sedemikian lebih selesa, dan masalah selepas jualan benar-benar OK.