Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Dry Cleaners Equipment News

Bagaimana untuk memilih peralatan basuh

Bagaimana untuk memilih peralatan basuh? Mahu membeli basuh mesin, perkara pertama untuk memikirkan kedai basuh jenis anda, dengan pelaburan skala dibahagikan kepada kedai-kedai kecil, tiga jenis kedai sederhana dan besar, jika anda ingin lebih pasti jenis toko anda, bisa berunding ENEJEAN mencuci francais, mereka dapat menyediakan anda dengan kedai pintu percuma, menyimpan reka bentuk hiasan dan analisis pasaran tempatan. Apabila anda menentukan jenis kedai, anda boleh membeli basuh peralatan mengikut keadaan sebenar.

 

 

 

         Secara umum, kedai basuh perlu mengonfigurasi mesin basuh mesin, pengering, mesin pemeterikaan, generator elektrik, besi elektrik, harga kira-kira 32000 RMB, anda juga boleh memilih untuk menambah komputer arkib alexipharmik, purata harga pada tahun 2000 RMB, pakaian mesin pembungkusan harga pada RMB 5000.

 

 

 

         Kedai bersaiz sederhana? Anda boleh mengkonfigurasi sistem automatik pengebilan sistem, pembasmian kabinet mewah satu pintu, meja suntikan automatik sutera, dan lain-lain, harga ini masing-masing dalam 8000 RMB, 2000 RMB, 3000 RMB, harga konfigurasi peralatan sederhana sederhana antara 70000 hingga 140000 RMB. Sekiranya ia adalah kedai besar, sudah tentu memerlukan konfigurasi yang lebih maju, seperti mesin basuh tetrachlorethylene yang tertutup perlu 70000 RMB, elusi kekerapan tegak dan 5 RMB pada 50000, kerana mesin pengurai dan portret adalah kira-kira 9000 RMB, kedai besar dengan jumlah pelaburan kira-kira 240000 RMB atau sememangnya, pelaburan + ketekunan, pengurusan yang berhati-hati akan sentiasa pulangan yang baik, psikologi pelabur umum adalah untuk membeli dengan cermat, untuk membeli peralatan cuci, tentu saja, juga akan sangat berhati-hati . Francais cuci ENEJEAN yang disebutkan di atas mempunyai skema konfigurasi profesional untuk rujukan mengenai basuh peralatan, peralatan lengkap dan maju, akses ke standard antarabangsa, dan harga yang baik, dapat menghemat biaya, dibandingkan dengan mengetahui.