Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Washing Knowledge

Mesin kering kering berapa harga?

Pencuci kering berapa harga? Menarik pelabur, pembangunan industri pembersihan kering kini berada di pasaran pelaburan, pelaburan pembersih kering menjadi sayang, kos rendah, keuntungan tinggi dan risiko rendah apabila pelabur melihat kelebihan pelaburan dalam kuasa.

 

         Mahu membuka pembersih kering, tentu saja, anda perlu menyediakan semua jenis pelaburan, pilihan peralatan adalah pautan yang tidak dibenarkan untuk diabaikan. Dan pembersih kering, sebagai bahagian penting dari peralatan cucian kering, juga secara langsung mempengaruhi operasi dan pembangunan pembersih kering, jadi pilihan mesin cuci kering adalah pelabur harus memperhatikan.

 

         Pilih dan beli pembersih kering mestilah berasaskan kualiti pertama, tidak dapat dielakkan. Tiada pembersih kering berkualiti yang baik tidak hanya akan menjejaskan kualiti pembersihan dan pembangunan jangka panjang pembersih kering, dan pembersih kering yang baik boleh digunakan selama sepuluh tahun lapan tahun, dan boleh mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk pengganti kering kering yang buruk, pembersihan pembersihan kering yang buruk dan kekerapan penggantian adalah tinggi, begitu juga dengan peningkatan banyak wang, tetapi meningkatkan biaya.

Pencuci kering berapa harga?

 

         Pemilihan kualiti mesin basuh kering adalah kunci, tetapi harga adalah pelabur perlu memberi perhatian kepada, selepas semua kos mesin basuh kering biasanya sebahagian penting daripada kos pembersih kering. Harga pembersih kumbahan dipengaruhi oleh banyak faktor, ingin memilih pembersih kering, anda perlu terlebih dahulu menentukan saiz pembersih kering, skala yang berbeza memerlukan pembersih kering juga berbeza, dengan pembersih kering minyak dan pembersih kering tetrachlorethylene, kapasiti mencuci : pembersih kering besar sering menggunakan pembersih kering tetrachlorethylene lebih sesuai, pembersih kering minyak kecil dan sederhana biasa boleh memilih pembersih kering, tentu saja, harga akan lebih besar.

 

         Harga pembersih kering juga akan terjejas oleh prestasi pembersih kering, model, kapasiti, dan pengaruh jenama, pengaruh jenama utama. Para pelabur dalam memilih mesin basuh kering perlu memberi perhatian kepada memilih jenama besar, terutamanya bagi jenama peralatan pengeluaran penyelidikan dan pembangunan bebas yang lebih dipercayai. Sebagai contoh pakaian mencuci ENEJEAN, menghasilkan peralatan basuh, mempunyai sejarah lebih daripada 20 tahun, peralatan pengeluaran penyelidikan dan pembangunan bebas yang berkualiti tinggi dan harga yang rendah, dari pengeluaran hingga jualan dan selepas jualan mempunyai keperluan dan proses yang ketat, yang lebih penting ialah untuk peniaga yang menyertai harga kilang, harga adalah 20000 yuan RMB ENEJEAN pembersih kering, model yang berbeza akan menjadi perbezaan harga, kunci bergantung kepada jenis keperluan.