Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Laundry Equipment News

Pilih peralatan cucian kering yang baik Tingkatkan tahap perkhidmatan cucian kering

Industri pembersihan kering adalah industri chaoyang yang benar, juga mendapat sokongan ramai pelabur kecil dan sederhana. Pembersihan kering untuk menyertai adalah pilihan yang sangat bijak, dalam industri ini, jika anda tidak mempunyai pengalaman, pilihan adalah pintasan yang baik. Pembersih kering untuk menyertai, tentu saja, juga perlu memberi perhatian kepada pengaruh beberapa faktor, seperti skala pelaburan, perkhidmatan cucian kering, banyak faktor seperti lokasi pembersih kering untuk memutuskan. Tetapi pilihan untuk pembersih cucian kering peralatan yang sangat besar, memilih kesan kos efektif, tinggi menggunakan peralatan cucian kering, adalah perlindungan yang sangat penting.

 

         Banyak pembersih kering yang kini menyertai jenama tidak menerima jiamingfei, kerana pelaburan anda pada asasnya adalah untuk membeli peralatan cucian kering dan sewa kedai, membekalkan pembelian aksesori di atas. Jadi bagaimana memilih peralatan cucian kering untuk pembersih kering ke pautan yang sangat penting, ia secara langsung menentukan tahap pelaburan dan tahap perkhidmatan kedai dan projek perkhidmatan, juga berkaitan dengan tahap pendapatan pelaburan, bagaimana dengan kecekapan operasi dobi, dikaitkan dengan pembangunan pembersih kering kemudian. Kemudian bagaimana ahli membersih kering bagaimana memilih satu set tahap pelaburan peralatan kering yang sesuai dengan diri sendiri?

 

         Peralatan pembersih kering kelihatan cantik dan mudah

         Apabila memilih peralatan pembersihan kering, penampilan juga mempunyai penghargaan tertentu. Pembersih kering umum akan diletakkan di dalam pembersih kering adalah kedudukan yang lebih menonjol, pelanggan datang selepas mengambil pintu, anda dapat melihat indah, atmosfera dan gred pembersih kering, juga mempunyai banyak untuk naik ke imej pembersih kering. Jika penampilan peralatan pembersihan kering tidak baik, boleh menyebabkan orang sakit. Pengerjaan indah, penampilan cantik, dan pembersih kering.

 

         Peralatan pembersih kumbahan perlindungan alam sekitar dan penjimatan tenaga

         Pembersih kering mesra alam telah menjadi trend pembangunan di pasaran hari ini, terdapat tiga jenis pembersih kering, sejenis pembersih kering terbuka, sejenis pembersih kering tetrachlorethylene, tiga jenis pembersih kering minyak, dan lain-lain. Buka pembersih kering kerana pencemaran yang besar secara beransur-ansur oleh instrumen pasaran. Sekarang di pasaran digunakan secara meluas tetrachlorethylene pembersih kering, tetapi juga mempunyai bahaya tertentu, ini diperbaiki dalam pembersih kering minyak, kesan perlindungan alam sekitar jauh lebih baik, tetapi kesan mencuci daripada pembersih kering yang lain.

 

         Kecemerlangan prestasi peralatan pencuci kering

         Pembersih kering terutamanya adalah menyediakan perkhidmatan cucian kering, yang merupakan perbezaan yang lebih besar antara kualiti perkhidmatan cucian kering. Satu set peralatan cucian kering yang baik untuk mencuci pakaian yang kemas dan cantik, ia tidak menyakiti pakaian, untuk mengekalkan rupa pakaian. Ini juga di mana pelanggan lebih bernilai. Mahu meningkatkan perkhidmatan cucian keringnya, memilih satu set peralatan pembersihan kering bermutu tinggi adalah pilihan yang baik.