Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Industrial washing machine News

Sertai prospek pembersih kering? Keuntungan yang tinggi?

Sertai prospek pembersih kering? Keuntungan yang tinggi? Industri pembersihan kering sebagai pasaran industri perkhidmatan yang baru muncul, potensi pasaran sangat besar, dan dengan keuntungan yang besar menjadi orang di mata bangsa. Jadi bagaimana untuk membuka pembersih kering mempunyai keuntungan? Prospek pasaran boleh terus sampai masa apa? Semua ini menjadi masalah yang perlu kita fikirkan.

 

         Industri perkhidmatan pada tahap sekarang sebagai orang yang hidup standard meningkat secara beransur-ansur membentuk sistem yang lengkap, industri kering kering adalah cawangan sistem keseluruhan perkhidmatan, ahli ekonomi juga menganalisis keuntungan kedai franchise kering kering, keuntungan bersih adalah relatif tinggi untuk industri lain, keuntungan margin dalam 70-80%, jadi prospek pasaran dobi sangat luas.

 

         Persaingan dalam masyarakat, membawa orang ramai untuk bekerja, secara dramatik mempercepatkan masa hidup, masa adalah kecekapan, masa adalah wang, masa hidup sudah menjadi konsensus orang, dan juga mempercepatkan keperluan keperluan cucian, keadaan primitif dobi tradisional tidak berdaya. Oleh kerana sentiasa meningkatkan taraf hidup orang ramai, semakin ramai orang biasa memakai pembersih profesional untuk mengekalkan pakaian bulu dan pakaian kulit, pakaian kilang manual tradisional sudah tidak dapat memenuhi keperluan perkhidmatan yang semakin meningkat.

 

         Melalui menganalisis keuntungan kedai francais kering kering, keuntungan pembersih kering tidak hanya tinggi dan stabil, margin kering pembersih kering adalah setinggi 50-80%, berbanding dengan industri lain, sangat baik. Bersamaan dengan industri lain, kedai franchise kering kering adalah keuntungan yang tinggi, industri pembersihan kering mempunyai kesetiaan pelanggan yang lebih jelas pada masa yang sama, jumlah kedai franchise kering kering di kenaikan, selagi anda sedikit memahami cara perniagaan, anda boleh mendapat keuntungan yang tinggi.