Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Jawatan sekarang:Rumah-> Washing Knowledge

Mungkin memerlukan berapa banyak wang keseluruhan peralatan cucian kering

Satu set peralatan cucian kering mungkin berapa banyak wang? Masalah yang terlibat dalam semua aspek peralatan pembersihan kering memilih dan membeli. Jika pelabur kurang pengalaman, sangat sukar untuk dijawab. Beberapa kata kata, buru-buru biarkan ENEJEAN mencuci, ketua penasihat pelaburan untuk jawapan anda.

 

         Satu set peralatan cucian kering mungkin berapa banyak wang, berapa kos untuk membuka dobi? Pertama sekali, berkadar dengan saiz pembersih kering. Saiz pembersih kering, semakin besar keperluan peralatan cucian kering, semakin banyak harga set peralatan cucian kering. Jika pembersih kering besar, perlu membeli satu set peralatan pembersihan kering yang besar, dan sebaliknya.

 

         Malah membuka pembersih kering kecil, mesin basuh kering, pengering, penjana stim, mesin menekan dan peralatan asas yang lain adalah penting. Dan pembersih kering kecil disebabkan oleh daya saing yang lemah, untuk mendapatkan pembangunan jangka panjang, tetapi lebih banyak keperluan untuk menjadi peralatan pembersihan kering yang berkualiti tinggi. Oleh itu, ia adalah semulajadi untuk harga peralatan pembersihan kering adalah lebih tinggi.

 

         Untuk mengelakkan penipuan, kami memilih peralatan membeli, lebih baik memilih peralatan jaminan kering jenama yang terjamin. Sudah tentu, kualiti yang sangat baik, reputasi yang baik, teknologi kuat peralatan cucian kering jenama besar, harga cenderung lebih tinggi. Apa yang terbaik dari pendekatan kedua dunia? Sudah tentu, itu adalah untuk membeli peralatan cucian kering ENEJEAN.

 

         Sekarang sertai mencuci ENEJEAN kerana jenama jiamingfei dan margin dari yang besar, walaupun anda hanya puluhan ribu yuan RMB, juga boleh membeli satu siri berkualiti tinggi dan harga rendah peralatan cucian kering. Pada satu set peralatan mencuci ENEJEAN yang kecil, hanya dibiayai lebih daripada RMB 30000 yuan, termasuk peralatan pembersihan kering yang dapat memenuhi permintaan kedai anda.

 

         Sebagai tambahan kepada peralatan pembersihan kering seperti itu, pembersihan ENEJEAN dan pembersih kering tetrachlorethylene yang lengkap, pakaian penghantar pakaian, kabinet penyahkelasan dua pintu mewah, kain pelbagai fungsi vakum untuk noda, seperti mesin panas dan lain-lain peralatan pembersihan kering berteknologi tinggi, harga juga berbeza dari puluhan ribu RMB hingga puluhan RMB, anda boleh memilih mengikut kuasa ekonomi mereka sendiri.