Hai, selamat datang ke ENEJEAN Hotol:8620-36548602 Sitemap Sitemap Chinese
Select Language
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
Rumah> Jawatan sekarang> Who we serve> Kedai dobi

Guangzhou ENEJEAN mencuci peralatan syarikat pembuatan adalah syarikat khusus pembersih kering dan bergabung dengan pembuatan rantai dan penjualan.Integrasi perusahaan berteknologi tinggi meliputi: Peralatan pembersihan kering, peralatan pemprosesan air, peralatan binatu hotel, peralatan binatu komersial, mesin cuci komersial yang dikendalikan syiling mesin dan peralatan dan pengeluaran peralatan basuh.

Produk mempunyai pengesahan sistem kualiti British CAS ISO9000, pensijilan sistem pengurusan alam sekitar dan sijil CE dan pengawasan kualiti jentera perindustrian (pakaian, basuh) nasional dan pemeriksaan untuk diperiksa.

Kilang mesin cuci Enejean adalah profesional hasil dan pembangunan, seperti mesin automatik elektromagnetik automatik, dehydrator, mesin basuh industri, mesin penyeterikaan dan peralatan dobi. Kami mempunyai cucian kering, basuh, dapur dan menyeterika empat siri, kira-kira 60 spesifikasi. Ia digunakan oleh yang pertama untuk memilih di Kementerian kuasa hotel utama, Troops, Hospital, Enterprise dan cucian cucian. Bagi pelbagai industri tekstil pencelupan, sutera, pakaian,  rumah tetamu, rumah awam, bilik mandi, rumah rehat dan sebagainya. Kilang kami pembangunan terakhir dan menghasilkan apa jentera basuh jenis baru tanpa dandang stim dan pemanasan elektrik yang pemanasan terus dengan cincin berputar udara panas. Ia mengurangkan 50% bahan api, mengurangkan bahan basuh 30% yang kesederhanaan operasi, jalan pintas kesan, reliabliti, perlindungan alam sekitar. Ia adalah produk promosi yang penting untuk menyelamatkan dan mengurangkan negara kita tentang pecah dandang, dan menggantikan yang lama. Syarikat kami menganggap "harga yang berpatutan, masa pengeluaran yang cekap dan perkhidmatan selepas jualan yang baik" sebagai prinsip kami. Kami berharap dapat bekerjasama dengan lebih banyak pelanggan untuk pembangunan dan faedah bersama. Kami mengalu-alukan pembeli berpotensi untuk menghubungi kami

Terima kasih banyak kepada universiti zhongshan, guangzhou huangpu pasukan polis trafik, zhongshan ChenXingHaihospital, bandar Zhongshan hospital SuHuaZan, 95017 tentera, ibu hamil huizhou dan pusat penjagaan kanak-kanak, zhanjiang kuasa kumpulan, zhaoqing OYC hotel, Guangzhou FengXing persegi, huadu ORINO syarikat. Dan tentera, hospital, sekolah, jabatan kerajaan dan nasional lebih daripada 1200 pembersih kering, sokongan dan kerjasama kedai cuci kasut, gunakan mesin pencuci kering dari syarikat ENEJEAN....

China pencucian dan pencelupan syarikat anggota persatuan, memenangi pengguna-kepuasan perusahaan, guangzhou kualiti usaha niat yang baik, guangzhou komitmen kualiti persatuan anggota perusahaan.